A všechno je jinak……

cz
17. září 2015


Původní plán po víkendu balení během pondělí 14. září vyrazit na cestu jsem musel bohužel radikálně přehodnotit. Ve středu 9. září, když jsem byl na schůzce se sponzorem kol, mi projela najednou ostrá bolest zády a částečně se mi zablokovaly. Ještě jsem se dokázal trochu pohybovat, tak se mi povedlo vyřídit další záležitosti a dojet autem domů. Doma už jsem se skoro nedoplazil ani na gauč a zůstal v bolestech. Rodiče mi pomohli zpátky do auta a jeli jsme k doktorovi. Takže jsem skončil na medikamentech, téměř nemožný pohybu a místo na kole, na nemocenský. Teď už se záda pomalu zlepšují a dokáži se opatrně pohybovat, i když drobné bolesti stále jsou a musím je šetřit, takže jen čekám. Čekám s velkým napětím a nervozitou, protože se zatím neví, zda to byl pouze ústřel vlivem například prochladnutí zad, nebo je tam závažnější problém s posunutou plotýnkou. To se potvrdí, nebo vyvrátí 1. října a pak se uvidí co dál.

Samozřejmě jsem rád, že se mi to stalo dřív, než jsem vyrazil, protože stát se mi to někde v cizině, sám bych měl opravdu problém se o sebe postarat. Ale to je jen slabá útěcha. Také už teď vím, že původní plán směr Turecko musím přehodnotit, ale kudy povede případná nová cesta? To si musím ještě rozmyslet v závislosti, kdy budu připraven a zdravý.

Tak místo toho abych uvažoval, kam dnes dojedu a kde přespím, sedím doma a koukám z okna, jak už začíná pomalu přicházet podzim, a moje vyhlídky jsou nahnutý na miskách vah a já můžu jen čekat na kterou stranu se rozhodnou naklonit. Člověk míní a čas a osud mění, co už….

K poskytování služeb a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací Potvrdit